Termostat Exoterra 100w-300w og 600w

kr499.00kr1,429.00 Inkl MVA

Termostat Exoterra 100w-300w og 600w

Temperatur bør settes i henhold til dyrenes behov. Undersøk det foretrukne optimale temperaturområdet (POTR) for ditt spesifikke reptil, slik at du kan opprette de riktige temperaturgradienter i terrariet slik at reptilene dine kan termoregulere.

 •  Kontrollerer nøyaktig terrarium temperaturen
 •  Ideell for bruk med varmematter og varmekabler
 •  Justerbar fra 20°C til 35°C
 • Vanntett fjernkontroll sensor

Styrer oppvarmingsenheter på opptil 100 W, eller 300w
Innfelt temperaturinnstilling for å unngå utilsiktet innstilling eller manipulering
Vanntett fjernsensor med 185cm sonde ledning
Rød LED-varmeindikator viser når varmeelementet er PÅ

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , ,
Exo Terra

Beskrivelse

Termostat Exoterra 100w-300w og 600w

Reptiler er som kjent vekselvarme/kaldblodige dyr og bruk varme fra en ekstern kilde for å termoregulere kroppstemperaturen. De fleste reptiler bruker direkte strålende varme fra solen i kombinasjon med ledende varme fra soloppvarmede flater som f.eks trerøtter, underlag, bergarter og andre varmeakkumulerende strukturer. Å gi en artrelatert temperaturgradient i terrariet er en viktig faktor i vellykket reptilhold.

Med Exo Terra elektronisk termostat kan du opprette et godt styrt varmesystem som gjør det mulig å opprettholde de nødvendige temperaturforholdene som ligner dem som finnes i ørken eller tropisk miljø. Termostaten vil også bidra til å forhindre overoppheting og underkjøling i varme sommerdager eller kalde vinterkvelder. Den elektroniske triac-bryteren holder temperaturen på ønsket settpunkt med en mye høyere nøyaktighet i forhold til konvensjonelle termostater, og eliminerer nesten temperaturvariasjoner i terrariet. Bare koble varmekilden til Exo Terra termostaten, sett inn ønsket temperatur og plasser varmesensoren på ønsket sted. Den Røde LED-varmeindikatoren lyser når oppvarmingsapparatet er PÅ, og slår av når ønsket temperatur er nådd. Den forsynte skiven på termostaten vil forhindre utilsiktet temperaturendring hvis enheten håndteres. Den vanntette fjernkontrollsenderen kan sikkert brukes i svært fuktige terrarier og vannmiljøer.

Tilleggsinformasjon

Styrke

100 Watt, 300 Watt, 600 Watt

Brand

Exoterra

Exoterra -Make Your Reptiles Feel At Home. Exo Terra har i en årrekke vært en ledende leverandør av praktisk og funksjonelt utstyr for godt reptilhold. Exo-Terra har et stort utvalg av flotte og praktiske terrarier. Exo Terra er markedsleder for naturlige terrarier og herpetofauna på grunn av sitt engasjement for vellykket, kontinuerlig innovasjon.
Exo Terra

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Based on 3 reviews
  100%
  (3)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  I
  Inger lise Johansen
  600w exo

  600w exo terra
  Fungerer kjempebra,Holder temperaturen jevn, både natt og dag 👍jeg er kjempefornøyd med servic,leveringstid ,har kjøpt varmematte herifra også,kjempefornøyd,jeg har et glassteritarie til min fantastiske konge pyton.kommer til og bestille flere varer herifra 🙂👍

  R
  Rune hartz Bråthen
  600w exo terra

  Fungerer utmerket. Holder temperaturen jevn, både natt og dag 👍

  P
  Petter Emilsen

  Veldig godt fornøyd, og den holder temperatur som den skal i et glass terrarie på 100 cm. Veldig godt fornøyd med service og forsendelse, pakken kom etter to dager👍