0 kr0.00

Exo Terra Equatorial Forest Floor

kr119.00kr199.00 Inkl MVA

Nullstill
SKU Ikke relevant Kategorier , ,

Beskrivelse

Exo Terra ekvatorialsk substrat hos Tropehagen er et flerlags substrat som gjør at du kan gjenskape skoggulvet som finnes i naturlige ekvatoriale skoger. Skoggulvet er en av de mest karakteristiske egenskapene til ekvatorial skogsøkosystemet. Den består vanligvis av to lag.

Topplaget består hovedsakelig av friskte blader
Basislaget består av rike organiske stoffer – vanligvis nedbrytte blader og tre
Topplaget består av soltørkede dekorative Ardisia blader fra en bærekraftig ressurs. Med dette dekorative topplaget kan du faktisk lage den myke skogbunnen som finnes i naturlige ekvatoriale skoger. Ardisia-blader gir et mykt lag for at dyrene skal kunne skape deres naturlige gjemmested. De fleste reptiler og amfibier jakter etter mat og vann på skogbunnen. Topplaget dekker selve substratet under bevarer fuktigheten og forhindre at jorda tørker ut. Disse bionedbrytbare Ardisia bladene er helt fri for kjemikalier og kan komposteres trygt i hagen din.

Basislaget består av rik organisk materiale fra bærekraftig kokosnøttfibre. Det er et 100% naturlig, økologisk og bionedbrytbart substrat med gode hygroskopiske egenskaper. Dette grunnlaget er et ideelt substrat for å lage et naturlig beplantet terrariumoppsett for fuktighetskrevende reptiler, amfibier og virvelløse dyr. Vannretensjonen, naturlige rot hormoner og anti-soppegenskaper fremmer planteveksten i terrariet. Den unike coir pithen som brukes til Exo Terra ekvatorialske substrat består av en blanding av kornfibrer med kort fiber og kokos-torv, alt fra grove granuler til fine klumper, noe som resulterer i forbedret jorddrenering og en sunn planterot-lufting.

Det øverste laget av Ardisia-blader holder grunnlaget litt fuktig, noe som letter vedlikeholdet ved å fungere som et naturlig økosystem hvor gunstige organismer vil bremse ned avfallsprodukter og dermed redusere luktene.

Exo Terra ekvatorial substrat er varmebehandlet for å redusere bakteriell forurensning.

Brand

Exoterra

Tilleggsinformasjon

Liter

4.4 ltr, 8.8 ltr

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Exo Terra Equatorial Forest Floor”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *