0 kr0.00

Exo Terra Tropical Forest Floor

kr109.00kr179.00 Inkl MVA

Nullstill
SKU Ikke relevant Kategorier , ,

Beskrivelse

Exo Terra Tropical Forest Floor er et flerlags substrat som lar deg gjenskape skogsbunnen som finnes i naturlige tropiske skoger. Skogsbunnen er et av de mest karakteristiske trekkene i det tropiske skogsøkosystemet. Den består vanligvis av to store lag;

Topplaget består hovedsakelig av mose og lav
Basislaget består av rike organiske stoffer – vanligvis nedbrytte blader og tre
Topplaget består av soltørket naturlig grønn mose fra en bærekraftig ressurs. Med dette dekorative topplaget kan du faktisk lage den myke skogsbunnen som finnes i naturlige tropiske skoger. Den soltørkede grønne mosen gir et mykt lag for dyr å lage å gjemme sitt hemmelige gjemmested. De fleste reptiler og amfibier jakter etter mat og vann på skogsbunnen. Topplaget dekker selve substratet under for å holde på fuktigheten og forhindre at jorda tørker ut. Den biologisk nedbrytbare mosen er helt fri for kjemikalier og kan komposteres trygt i hagen din.

Basislaget består av rik organisk materiale fra bærekraftig kokosnøttfibre. Det er et 100% naturlig, økologisk og bionedbrytbart substrat med gode hygroskopiske egenskaper. Dette grunnlaget er et ideelt substrat for å lage et naturlig beplantet terrariumoppsett for fuktighetskrevende reptiler, amfibier og virvelløse dyr. Vannretensjonen, naturlige rot hormoner og anti-soppegenskaper fremmer planteveksten i terrariet. Den unike coir pithen som brukes til Exo Terra Tropical Forest Floor består av en blanding av kort fiber og koko-torv kornstørrelser, alt fra grove granuler til fine klumper, noe som resulterer i forbedret jorddrenering og sunn planterot-lufting.

Det øverste laget av soltørket naturlig grønn mose holder baselaget litt fuktig, noe som letter vedlikeholdet ved å fungere som et naturlig økosystem hvor gunstige organismer vil bremse avfallsprodukter og dermed redusere luktene.

Exo Terra Tropical Forest Floor hos Tropehagen er varmebehandlet for å redusere bakteriell forurensning.

Brand

Exoterra

Tilleggsinformasjon

Liter

4.4 ltr, 8.8 ltr

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Exo Terra Tropical Forest Floor”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *